Skip to main content

Az oldalról

A marketing-automatizacio.hu alapvetően hobby projekt. Bízom benne, hogy találsz számodra is olyan újdonságot, amellyel növelheted a kampányaid eredményességét. Mivel azonban az itt leírtak a saját tapasztalataim alapján fogalmazódtak meg, így kérlek, hogy ennek megfelelően kezeld.

Azt gondolom, hogy nem létezik egy olyan objektív iránymutatás sem a marketing automatizálás és a digitális marketing területén, ami egyfajta Szent Grálként megoldást nyújt a kampányok eredményének növelésére, de ihletet merítésére tökéletesen alkalmas lehet.

Ráadásul véleményem szerint akkor lehet igazán kihasználni egy szoftvert / rendszert, ha minden apró funkcióját ismerjük. Ilyenkor nyílik lehetőségünk ugyanis arra, hogy másképpen, más célra használjunk egy-egy funkciót, megoldva a cégünkben egyedileg felmerülő marketing kihívást.

Mire számíthatsz?

Mivel a teljes pályafutásom a digitális marketing területére koncentrálódott, így biztosan lesznek olyan cikkek is, amelyek nem csak a marketing automatizálásról fognak szólni szigorúan, hanem általánosabb tippeket tartalmaznak. Legyen szó akár a kampányok mérhetőségével kapcsolatos tippekről, trükkökről, vagy olyan technikai megoldásokról, amelyek segítenek egyszerűbbé tenni a kampányokkal kapcsolatos mindennapi munkát.

Ha kérdésed van, írj bátran, az itt található űrlapon keresztül!